Cookie Consent by Free Privacy Policy website Studio met terras en berging - PANDiNVEST
StatusIn optie
Prijs€ 127.500
LiggingANTWERPEN
TypeAppartement

Studio met terras en berging

Ellermanstraat 61, Antwerpen

Studio (type R, zie plan) met kelderberging (B020) in de residentie Park Toren. De studio is gelegen op de 3de verdieping van deze opvallende en mooie toren gelegen tussen het Eilandje en Park spoor noord. Het ruime terras van 5,9m² geeft u een gevoel van vrijheid, biedt u een mooi uitzicht op Parkspoor Noord én door de specifieke opstelling van de glazen wanden zit u er windvrij. Deze leuke studio van 36,30m² is als volgt ingedeeld: inkom met afzonderlijk toilet, vestiairekast, bergruimte voor uw wasmachine, douchekamer, keukenwand met toestellen welke aansluit verder op het leefgedeelte. Kortom een ideale plek voor uw studerende zoon of dochter, een pied à terre in Antwerpen of puur als investering. Momenteel is de studio verhuurd aan €516 + €25. HC opzegbaar door koper voor eigen gebruik mits opzeg van 6 maanden. Algemene kosten aan syndicus: +/- €95/maand over de laatste 2 jaar.

30 m2
1
1
Bouwjaar2014
Plan een bezoek

Interesse in deze eigendom? Contacteer ons

Raadpleeg documenten

Documenten bekijken? Registreer je hier.

Voorschriften

Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Dagvaarding
Niet van toepassing

Over PANDINVEST

Bij PANDINVEST dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. En die waarden trekken we door in onze aanpak. Korte communicatielijnen, efficiëntie en een persoonlijk contact zijn de troeven waarmee we jouw vastgoed op een professionele manier in de kijker zetten!

KL

Kerline Lammens

Telefoneer Contact

PANDiNVEST is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 504.743 | BE 0830.932.880
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
Beroepsaansprakelijkheid, borgstelling en verzekering: NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160