Cookie Consent by Free Privacy Policy website Over Pandinvest - PANDiNVEST

Investeren in een pand is investeren in je toekomst.

’t Zit in de familie

Bij PANDINVEST dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. En die waarden trekken we door in onze aanpak. Korte communicatielijnen, efficiëntie en een persoonlijk contact zijn de troeven waarmee we jouw vastgoed op een professionele manier in de kijker zetten!

Ervaren advies

Je vastgoed verkopen of verhuren? Een nieuw pand kopen met het oog op verhuur? Wat is de beste investering? PANDINVEST geeft je helder advies gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis van de markt.

Eerste keer, goede keer!  

Een pand (ver)kopen of (ver)huren, daar wil je liever geen trial & error bij. PANDINVEST gaat resoluut voor kwaliteit. Zowel in de panden die we aanbieden, als in de zoektocht naar de perfect match tussen vraag en aanbod, tussen verkoper en koper of tussen verhuurder en huurder.  

Hoe we dat doen? Door deze 7 pijlers van ons verkooptraject:

01

We zorgen voor een objectieve waardebepaling, de basis van een geslaagde verkoop.

02

We ontzorgen je maximaal door samen met je notaris je dossier samen te stellen en alle vereiste dossierstukken op te vragen (bodemattest, EPC, elektrische keuring ...).

03

Nadat je dossier is samengesteld, zetten we je eigendom op een doordachte manier en met professionele fotografie in de markt.

04

Het verkoopproces is een kunst EN een kunde. Wij verdedigen jouw belangen en onderhandelen voor jou over de prijs en andere voorwaarden.

05

De juiste koper bij het juiste pand brengen is de essentie van ons beroep.

06

We informeren transparant en houden je nauwgezet op de hoogte van alle relevante gebeurtenissen in het verkoopproces.

07

Geen resultaat, geen kosten!

PANDiNVEST is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 504.743 | BE 0830.932.880
Land van toekenning is Belgiƫ. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
Beroepsaansprakelijkheid, borgstelling en verzekering: NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160