Cookie Consent by Free Privacy Policy website Ruim & verzorgd 2-slpk appartement, topgelegen ! - PANDiNVEST
StatusTe koop
Prijs€ 220.000
LiggingANTWERPEN
TypeAppartement

Ruim & verzorgd 2-slpk appartement, topgelegen !

Ellermanstraat 61, Antwerpen

Mooi, verzorgd appartement (81m² incl terras), gelegen op een A-locatie in één van de mooiere torens van Antwerpen.
Gelegen op de 11de verd biedt dit appartement u een fenomenaal uitzicht richting Eilandje! Dit appartement voelt aangenaam aan omwille van de warme parketvloer, hoge plafonds, de lichtinval en het uitzicht.
De compacte open keuken (vaatwasser, kooplaat, dampkap en koelkast met vriesvak) vormt een geheel met de woonkamer. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het terras (15m²!). Over het ganse appartement ligt er een parketvloer die het geheel een luxueuze en gezellige uitstraling geeft. De badkamer, voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet is ruim en werd afgewerkt met een makkelijke te onderhouden kunststofvloer die aangenaam aanvoelt. Afzonderlijke bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine. Toegang via keuken en niet via slaapkamer zoals aangegeven op het plan. Autostaanplaats (P045 op -1) verplicht bij aan te kopen aan €28.000. Inbegrepen 3 fiets-stalplaatsen (409-410-411).
Kortom een goed in orde appartement met ruim terras, leuk uitzicht én vlot bereikbaar met de wagen en openbaar vervoer. Verhuurd aan €725 + €130 provisie kosten + €100 parking. HC korte duur, tot 31 augustus 2023. Verhuur via een pool-systeem. Opbrengst wordt verdeeld onder alle eigenaars. Geen zorgen en bij leegstand, toch nog inkomsten. Bij eigen gebruik valt u buiten het pool-systeem.

 

66 m2
2
1
Bouwjaar2014
Plan een bezoek

Interesse in deze eigendom? Contacteer ons

Raadpleeg documenten

Documenten bekijken? Registreer je hier.

Voorschriften

Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
In aanvraag
Dagvaarding
In aanvraag

Over PANDINVEST

Bij PANDINVEST dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. En die waarden trekken we door in onze aanpak. Korte communicatielijnen, efficiëntie en een persoonlijk contact zijn de troeven waarmee we jouw vastgoed op een professionele manier in de kijker zetten!

KL

Kerline Lammens

Telefoneer Contact

PANDiNVEST is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 504.743 | BE 0830.932.880
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
Beroepsaansprakelijkheid, borgstelling en verzekering: NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160