Cookie Consent by Free Privacy Policy website Huis - PANDiNVEST
StatusTe koop
Prijs€ 560.000
LiggingSCHAARBEEK
TypeHuis

Huis

Jean Jaurèslaan 32, Schaarbeek

Prachtig gelegen in Schaarbeek, vlakbij het Hamoir Park, biedt Pandinvest deze aantrekkelijke eengezinswoning van 206 m² aan, momenteel verdeeld in 2 wooneenheden. Het huis bestaat uit een ingerichte keuken en eetkamer op tuinniveau (halve kelder), met toegang tot een mooie, lommerrijke binnenplaats aan de achterkant. De begane grond (eerste verdieping) bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en doucheruimte. De 1e verdieping bestaat uit een grote woonkamer en een keuken. De 2e verdieping heeft 1 slaapkamer met een grote badkamer, een doucheruimte en een vernieuwde zolderkamer. EPB: F. Elektriciteit: gedeeltelijk conform. Dichtbij alle voorzieningen, scholen, openbaar vervoer, station, winkels en park. Een huis om te ontdekken in een goede buurt met super potentieel na wat opknapwerk en zeer aangenaam om in te wonen. Neem voor meer informatie en een bezichtiging neem vandaag nog contact met ons op. U kan hier alvast ook de dossierstukken raadplegen.

 

 

206 m2
4
2
Bouwjaar1910
Plan een bezoek

Interesse in deze eigendom? Contacteer ons

Raadpleeg documenten

Documenten bekijken? Registreer je hier.

Voorschriften

Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
In aanvraag

Over PANDINVEST

Bij PANDINVEST dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. En die waarden trekken we door in onze aanpak. Korte communicatielijnen, efficiëntie en een persoonlijk contact zijn de troeven waarmee we jouw vastgoed op een professionele manier in de kijker zetten!

KL

Kerline Lammens

Telefoneer Contact

PANDiNVEST is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 504.743 | BE 0830.932.880
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
Beroepsaansprakelijkheid, borgstelling en verzekering: NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160