Cookie Consent by Free Privacy Policy website Gezellig appartement aan het 't Eilandje - PANDiNVEST
StatusTe koop
Prijs€ 212.000
LiggingANTWERPEN
TypeAppartement

Gezellig appartement aan het 't Eilandje

Ellermanstraat 61, Antwerpen

Gelegen op de 16de verd biedt dit appartement u een fenomenaal uitzicht! Bij het betreden van dit appartement voelt u direct de aangename sfeer die er hangt, mede gecreëerd door de warme parketvloer, hoge plafonds, de lichtinval en het uitzicht.

De compacte doch volledig uitgeruste open keuken (vaatwasser, kookplaat, dampkap, oven en koelkast met vriesvak) vormt een mooi geheel met de woonkamer. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit uw slaapkamer heeft u toegang tot het terras. Over het ganse appartement ligt er een parketvloer die het geheel een luxueuze en gezellige uitstraling geeft. De badkamer, voorzien van inloopdouche, lavabo en toilet is ruim en werd afgewerkt met een makkelijke te onderhouden kunststofvloer die aangenaam aanvoelt. Om het appartement compleet te maken is er nog een bergruimte met aansluiting voor uw wasmachine. Eveneens inbegrepen twee fiets-stalplaatsen (op -1, nr 577 en 578) en een ondergrondse bergruimte (op -2, nr 178). Verplicht mee aan te kopen, een autostaanplaats aan €27.000 (op -1, nr 62).

Kortom een tip top in orde appartement met ruim terras, leuk uitzicht én vlot bereikbaar met de wagen en openbaar vervoer. Momenteel verhuurd. Opbrengst wordt verdeeld onder alle eigenaars. Geen zorgen en bij leegstand toch inkomsten. Alg. kosten eigenaar over de laatste 2 afrekeningen (2021 - 2023): €169/maand incl. verwarming.

Op zoek naar een eigen plek, een pied à terre of een investering? Gevonden!

55.7 m2
1
1
Bouwjaar2014
Plan een bezoek

Interesse in deze eigendom? Contacteer ons

Raadpleeg documenten

Documenten bekijken? Registreer je hier.

Voorschriften

Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Voorkooprecht
Nee
Dagvaarding
In aanvraag
G-score
Klasse C
P-score
Klasse C

Over PANDINVEST

Bij PANDINVEST dragen we familiale waarden hoog in het vaandel. En die waarden trekken we door in onze aanpak. Korte communicatielijnen, efficiëntie en een persoonlijk contact zijn de troeven waarmee we jouw vastgoed op een professionele manier in de kijker zetten!

KL

Kerline Lammens

Telefoneer Contact

PANDiNVEST is onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 504.743 | BE 0830.932.880
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
Beroepsaansprakelijkheid, borgstelling en verzekering: NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160